Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke webapplicaties

Vrijwel elke website of webwinkel wordt aangestuurd door een webapplicatie. In ons geval praten we dan over het CMS ( Content Management Systeem ). Ons CMS -we gebruiken het open source systeem Drupal™-  is zo ontwikkeld dat het voor u eenvoudig is om aanpassingen door te voeren aan uw website of webwinkel. Een webapplicatie kan echter nog veel meer omvatten...

Externe koppelingen, CRM, E-learning en meer...
ICT-Wereld.nl ontwikkelt, naast het CMS met de benodigde functionaliteiten en modules om uw website of webwinkel op eenvoudige wijze te beheren, ook andere webapplicaties. Te denken valt aan een koppelingen met CRM systemen, een eigen CRM systeem, E-learning systemen etc.

Op maat en met de laatste technieken
Voor alle webapplicaties geldt dat wij deze op maat voor u ontwikkelen. Hiervoor maken wij gebruik van bekende en veelgebruikte technieken en programmeertalen zoals PHP, MySQL, javascript (jQuery), XML, Webservices en meer. Bij alles wat wij doen staat gebruiksvriendelijkheid op nummer 1. Onze gebruiksvriendelijke webapplicaties leveren hierdoor tijd en daarmee ook een kostenbesparing op.

Meer informatie over applicatie ontwikkeling?
Heeft u ook een technisch vraagstuk en/of wilt u graag weten of ICT-Wereld.nl u kan helpen bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke webapplicatie? Lees meer over de werkwijze van ICT-Wereld.nl of neem contact op voor een GRATIS en geheel vrijblijvend advies en kennismakingsgesprek.