Regelmatig spreken wij ondernemers over hun verouderde website of over het ontbreken van een website. Vaak krijgen we te horen dat vernieuwing niet echt nodig is. Waarom zou je je website vernieuwen als er toch amper bezoekers op komen…? Misschien is het dan juist het moment om je website te vernieuwen! Wij geven antwoord op de vier meest gehoorde redenen om een website niet te vernieuwen…

Content Management Systeem (CMS)

Het door ons eigen Content Management Systeem Drupal is een veelzijdige systeem waarmee meerdere redacteuren de inhoud van (mobiele) website, webshop en intranet op een zeer gebruiksvriendelijke manier kunnen beheren. Het systeem is slim opgezet waardoor het al bij het eerste gebruik intuïtief en overzichtelijk is, zodat u binnen afzienbare tijd de volledige inhoud van uw internettoepassing kunt uitbreiden en aanpassen.

 

CMS staat voor Content Management Systeem: een systeem waarmee u zelf alle inhoud op uw website kunt beheren. Met een gebruiksvriendelijk CMS-systeem kan zelfs de grootste computerleek een website onderhouden. 

Bij ICT-Wereld werken we met het CMS-systeem Drupal.

Pagina's